Mourinho is lovend over Rode Duivel: "Hij wil blijven"

Mourinho is lovend over Rode Duivel:
Maandag 30 april 2018 - 12:36   I  

Afgelopen weekend scoorde Marouane Fellaini de winnende tegen Arsenal. De boomlange middenvelder kopte de 2-1 tegen de netten en werd zo matchwinnaar tijdens de topper. Coach José Mourinho wil Fellaini al een tijdje langer bij de club behouden maar de Rode Duivel houdt de boot zelf nog af.

Volgens diverse Engelse media zou Fellaini al een paar ferme loonsverhogingen hebben afgewezen bij de Mancunians. Na de wedstrijd is Mourinho er echter van overtuigd langer over de Belg te kunnen beschikken.

“Als een speler zo het clublogo vastpakt na een doelpunt is het duidelijk dat hij wil blijven”, laat de Portugese oefenmeester weten tegenover de BBC. “Ik wil dat hij blijft, de club wil dat hij blijft en ik denk ook dat hij blijft, het is bijna zo ver.”

“Hij is een goede speler en kan in veel situaties gebruikt worden. Ik geloof dat we bijna rond zijn, maar in voetbal is bijna niet genoeg. Ik wil op papier zien dat Marouane getekend heeft”, aldus een lovende José Mourinho. Dit seizoen kwam Fellaini 22 keer in actie voor United waarin hij vijf keer scoorde.

Poll: Blijft Fellaini komend seizoen bij Manchester United?

TAGS  I  Fellaini  I   Mourinho  I   Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024