Anderlecht-uitblinker geraakt na Charleroi

Anderlecht-uitblinker geraakt na Charleroi
Maandag 30 april 2018 - 12:54   I  

Anderlecht won afgelopen weekend overtuigend van Charleroi. Coach Hein Vanhaezebrouck zette enkele verrassende namen in de basis en dat pakte goed uit. Andy Najar en Olivier Deschacht maakten hun terugkeer bij paars-wit.

Zeven maanden na zijn laatste wedstrijd voor paars-wit (Bayern München) maakte Andy Najar weer zijn comeback bij Anderlecht. Na 67 minuten kreeg de Hondurees een applauswissel en een staande ovatie van het Anderlecht-publiek.

“Hij speelde alsof hij nooit is weggeweest. Aan niets kon je merken dat hij meer dan een half jaar aan de kant heeft gestaan”, liet Josué Sa optekenen. Ook Kenny Saief was lovend over de terugkeer van Najar. “Andy was fantastisch. Na acht maanden blessureleed meteen zo’n topmatch spelen, daar kan je alleen maar heel veel respect voor hebben.”

Na de wedstrijd had Najar zelf niet veel te zeggen maar Saief weet dat het Najar zeker allemaal wat doet. “Maar hij was echt geraakt door die applauswissel. Na de match was hij gewoon zichzelf. Een beetje verlegen zelfs. Hij vond niet eens dat hij zo’n topmatch had gespeeld.”

Poll: Is de terugkeer van Najar goed nieuws voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Najar

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024