Coucke zwaar aangepakt: "Van Holsbeeck kwam hier niet mee weg"

Coucke zwaar aangepakt:
Maandag 30 april 2018 - 19:30   I   door Redactie

Wilfried Van Moer is verre van onder de indruk van Anderlecht. Dat ondanks het feit dat paars-wit toch met 3-1 won van Charleroi en zo naderde tot op vijf punten van Club Brugge. Van Moer is ook erg kritisch voor voorzitter Marc Coucke.

Anderlecht heeft een uitstekende zaak gedaan voor de tweede plaats. Het won vrij eenvoudig van Charleroi, dat duidelijk de minste ploeg in play-off 1 is. Het begint pas te voetballen als het op achterstand staat. Toch moet Anderlecht zijn resultaat niet overschatten, want het speelt nog steeds niet overweldigend. Dit is geen groots paars-wit. Met alle respect voor Deschacht , als je al naar hem moet teruggrijpen, zegt dat toch iets over de kwaliteit in je kern", aldus Van Moer in Het Belang van Limburg

"Er zal dus serieuze versterking moeten komen tegen volgend seizoen. De namen die tot nu toe gehaald werden, zijn niet de grootste. Als Van Holsbeeck met die jongens was afgekomen, zou hij afgemaakt geweest zijn. Coucke komt er mee weg. Of voorlopig toch. Ik ben benieuwd wie hij nog uit zijn hoge hoed zal toveren.”

Poll: Is de kritiek op Coucke terecht?

TAGS  I  Coucke  I   Van Holsbeeck  I   Van Moer  I   Anderlecht  I   shw

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024