Spurs doen goede zaak, Rode Duivel 90 minuten op de bank

Maandag 30 april 2018 - 22:58   I

Tottenham Hotspur heeft zijn vierde plek in de Premier League verstevigd. De Londense club heeft in eigen huis met 2-0 gewonnen van Watford. Bij Tottenham stonden Mousa Dembélé (vlak na rust gewisseld) en Jan Vertonghen in de basis, Toby Alderweireld zat weer 90 minuten op de bank.

Delle Alli scoorde in de zestiende minuut de openingstreffer voor Tottenham na een blunder van doelman Karnezis. Vlak na rust was het goaltjesdief Harry Kane die de score verdubbelde. Intussen ook al zijn 27e treffer van het seizoen.

Pochettino en zijn manschappen hebben nu een voorsprong van vijf punten op nummer vijf in de stand Chelsea. De Premier League telt nog drie speeldagen en Champions League-voetbal lonkt voor de Londense club. Bij Tottenham zat Toby Alderweireld weer heel de wedstrijd op de bank. Dit geeft de geruchten over een eventueel vertrek van de Rode Duivel weer meer kracht

Poll: Haalt Tottenham Hotspur Champions League-voetbal?