'Deze speler moet altijd mee naar het WK als joker'

'Deze speler moet altijd mee naar het WK als joker'
Maandag 30 april 2018 - 23:31   I  

Naar goede gewoonte was het op maandagavond weer tijd voor Extra Time. Geen extra gasten maar wel de vaste analisten gaven weer hun ongezouten mening over het afgelopen voetbalweekend. Hot topic was uiteraard de VAR en de discutabele fases, maar ook de goede prestatie van Dennis Praet bij Sampdoria viel op.

"Hij speelde de eerste keer op de tien, en scoort meteen. Hij werkt enorm veel en heeft veel loopvermogen. En je moet je ergens wel vragen gaan beginnen stellen, die twee uit China (Carrasco en Witsel red.) gaan mee, daar mogen we wel van uitgaan. Ik vind dat Praet wel eens zijn kans mag krijgen. Bijvoorbeeld tegen Saudi-Arabië mocht hij er wel bij zijn. Misschien is Praet wel dé joker voor de nationale ploeg. Ik zie hem functioneren in elk systeem", laat Joos weten tijdens Extra Time.

"Wie laat je dan thuis?" Was de vraag die Frank Raes stelde. "Chadli, Mirallas?" "Ik zeg niet dat het ten koste van een andere speler moet meegaan, maar dat hij volledig afgeschreven wordt voor de Rode Duivels is niet correct", aldus Filip Joos. Marc Degryse vond op zijn beurt dat Praet het best fungeert op de tien. Mulder was zeker, Martinez gaat Praet niet meenemen naar Rusland. Joos besluit overtuigend: "Het is niet echt correct dat je ofwel bij een topclub of in Engeland moet spelen om in beeld te zijn bij de Rode Duivels."

Poll: Moet Praet mee naar het WK?

TAGS  I  Praet  I   Extra Time  I   Joos

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024