Coucke kondigt grote verandering aan bij Anderlecht: "Gaan we anders doen"

Coucke kondigt grote verandering aan bij Anderlecht:
Dinsdag 01 mei 2018 - 07:41   I  

Marc Coucke is sinds kort de nieuwe voorzitter bij RSC Anderlecht en hij probeert de club dezer dagen zo goed mogelijk naar zijn hand te zetten. Dat betekent dat er ook op transfergebied één en ander zal veranderen...

In het verleden regelde Herman Van Holsbeeck de transfers bij paars-wit, maar de ervaren manager werd door Marc Coucke zonder pardon aan de kant geschoven. Luc Devroe is de nieuwe sportief manager en hij rondde ondertussen al drie inkomende transfers af.

Wat opvalt, is dat ook de rol van zaakwaarnemer Mogi Bayat lijkt uitgespeeld. Bayat was zowat de favoriete makelaar van Van Holsbeeck, maar bij Coucke en Devroe ligt Bayat allesbehalve in de bovenste schuif.

"Ik kijk niet naar zaakwaarnemers, wel naar de spelers"

Dat wil Coucke zelf niet gezegd hebben, maar bij La Tribune liet de voorzitter van paars-wit zich wel ontvallen dat hij op zijn manier transfers zal doen. "Wij gaan anders werken", beloofde Coucke. "Maar Bayat heeft ook goeie dingen gedaan. Ik kijk niet naar de zaakwaarnemers, wel naar de spelers."

"De 3 transfers die we al deden, waren met 3 verschillende zaakwaarnemers. Maar Bayat is niet persona non grata. We blijven met hem praten als hij spelers wil verkopen", aldus Coucke nog.

Poll: Moet Anderlecht nog met Bayat samenwerken?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Bayat

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024