Coucke doet opmerkelijke uitspraken over Junior Edmilson

Coucke doet opmerkelijke uitspraken over Junior Edmilson
Dinsdag 01 mei 2018 - 08:28   I  

Junior Edmilson is bezig aan ijzersterke play-offs en de uitblinker van Standard wordt nu al eventjes gelinkt aan een overstap naar grote rivaal RSC Anderlecht. Voor het effectief zover komt moet er nog veel water naar de zee stromen, maar toch is het niet uitgesloten dat Edmilson volgend seizoen in paars en wit speelt.

In het Franstalige praatprogramma La Tribune was Marc Coucke maandagavond de centrale gast en de Anderlecht-voorzitter deed er opmerkelijke uitspraken over Edmilson. "Als ik gelijk welke speler mag weghalen bij Gent, Club Brugge of Standard? Goh... Edmilson", antwoordde Coucke.

En dat is toch best opmerkelijk als je weet dat de vader van Edmilson onlangs op het oefencomplex van Anderlecht in Neerpede werd gespot en dat voor heel wat commotie zorgde.

Al wilde Coucke er onmiddellijk nog iets aan toevoegen. "Vooraleer er morgen op de eerste pagina in de kranten een grote kop over Edmilson en Anderlecht staat... Er bestaat niet zoiets als een toverstaf waarmee je transfers kan regelen, hé... Ik antwoord gewoon 'Edmilson' op die vraag omdat ik vind dat we een type als hem wel kunnen gebruiken. Iemand met een goede dribbel of passeerbeweging missen we momenteel in de huidige kern."

Poll: Zie jij Edmilson naar Anderlecht gaan?

TAGS  I  Coucke  I   Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024