'Griezmann voert in het grootste geheim onderhandelingen met deze topclub'

'Griezmann voert in het grootste geheim onderhandelingen met deze topclub'
Dinsdag 01 mei 2018 - 08:42   I  

Antoine Griezmann is tot nader order nog steeds een speler van Atlético Madrid, maar het is goed mogelijk dat daar binnenkort verandering in komt. De Franse aanvaller geniet interesse van zowat iedere Europese grootmacht, en nu ook van… Real Madrid.

Volgens Don Balon is het niet langer ondenkbaar dat Griezmann de deur in het Wanda Metropolitano-stadion achter zich dichttrekt en voor een overstap naar Atlético’s eeuwige rivaal Real Madrid kiest. Meer zelfs: Griezmann zou in het grootste geheim zelfs al rond de tafel gezeten hebben met een delegatie van Real Madrid.

Florentino Perez, de voorzitter van De Koninklijke, houdt Griezmann al een tijdje in de gaten en is er steeds zekerder van dat de 27-jarige spits een belangrijke rol zou kunnen spelen in een voorhoede met onder meer ook Cristiano Ronaldo. Dat Griezmann voor een gelimiteerd bedrag van 100 miljoen euro op te halen is, zou volgens Perez een enorme troef zijn.

In de huidige tijden haal je immers niet zomaar meer een topspeler binnen voor minder dan 100 miljoen euro. Zo ziet Real Madrid in Griezmann ook een goedkoper alternatief voor Mohamed Salah, die volgens Liverpool meer dan 200 miljoen moet kosten. Griezmann zelf zegt niet op voorhand ‘neen’ tegen een verhuis naar Santiago Bernabéu, maar zal ook voorstellen van zijn huidige club Atlético en andere geïnteresseerden zoals FC Barcelona, Juventus en Manchester United overwegen.

Poll: Zou Griezmann bij Real Madrid passen?

TAGS  I  Griezmann  I   Atlético Madrid  I   Real Madrid  I   Barcelona  I   Manchester United  I   Juventus

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024