'Real Madrid zet Guardiola een hak en haalt deze klepper weg bij City'

'Real Madrid zet Guardiola een hak en haalt deze klepper weg bij City'
Dinsdag 01 mei 2018 - 10:01   I  

Real Madrid speurt dezer dagen naar gerichte versterkingen voor volgend seizoen. Het is een publiek geheim dat voorzitter Florentino Perez, ondanks een nakende Champions League-finale, niet tevreden is over de huidige spelerskern.

Perez zal tijdens de aankomende zomermercato onder meer het aanvallende compartiment onder handen nemen. Grote namen zoals Harry Kane (Tottenham Hotspur), Eden Hazard (Chelsea), Mohamed Salah (Liverpool) en zelfs Antoine Griezmann (Atlético Madrid) deden de ronde, maar Real Madrid zou zijn pijlen - ietwat verrassend - op iemand anders richten.

Volgens Don Balon is het de Spaanse grootmacht immers menens om Gabriel Jesus weg te halen bij Manchester City. De Braziliaanse aanvaller manifesteerde zich dit seizoen steeds vaker als een doelpuntenmaker pur sang en dat is ook Real Madrid niet ontgaan. Voorzitter Perez is van mening dat Jesus één van de beste spitsen ter wereld kan worden en wil de Braziliaan daarom graag zo snel mogelijk naar Madrid halen.

Dat Gabriel Jesus voorlopig niet wil bijtekenen bij City, zou in het voordeel van De Koninklijke kunnen spelen. De Braziliaan heeft aangegeven dat hij zich eerst op de resterende matchen wil focussen, in plaats van nu al te onderhandelen over een nieuw contract. Of tekent hij niet bij en verkast hij naar Real Madrid? Het is goed mogelijk...

Poll: Kan Real Madrid Gabriel Jesus binnenhalen?

TAGS  I  Gabriel Jesus  I   Manchester City  I   Real Madrid

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022