'Mbappé weet volgende aankoop PSG': “Hij past perfect in ons team”

'Mbappé weet volgende aankoop PSG': “Hij past perfect in ons team”
Dinsdag 01 mei 2018 - 12:59   I  

Paris Saint-Germain is één van de kapitaalkrachtigste clubs van het moment. De Franse topclub kocht al Neymar voor een recordbedrag van 222 miljoen euro en ook de nakende transfer van Mbappé voor 180 miljoen euro staat op het punt te gebeuren. De Franse aanvaller ziet zelf graag een landgenoot komen naar de Franse hoofdstad. N’Golo Kanté.

Mbappé speelt op dit moment op huurbasis voor PSG, door de Financial Fair Play-regels te respecteren zal PSG de aanvaller komende zomer pas overnemen van AS Monaco. Zelf is de Franse international ambitieus en hoopt hij volgend seizoen samen te spelen met Chelsea-middenvelder Kanté.

“Vanwege onze behoeften en door zijn kwaliteiten. Hij zou perfect in ons team passen. Hij is Frans, en het terughalen van een Franse speler zou ook goed zijn voor de competitie. Iedereen in Frankrijk houdt van N’Golo Kanté. Het zou mooi zijn om hem in de Ligue 1 te zien spelen”, aldus Mbappé tegenover beIN Sports. Zelf scoorde de 19-jarige Fransman 21 doelpunten in 43 wedstrijden.

Poll: Is Kanté een goede aankoop voor PSG?

TAGS  I  Mbappe  I   Kante  I   PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024