‘Barcelona concurreert met Engelse topclubs voor aankoop’

‘Barcelona concurreert met Engelse topclubs voor aankoop’
Dinsdag 01 mei 2018 - 15:26   I  

Barcelona heeft dan wel de titel gepakt in de Primera Division, de Catalaanse club werd vroegtijdig en verrassend uitgeschakeld door AS Roma in de Champions League. Rivaal Real Madrid is wel op weg naar een derde Champions League-winst op rij en volgend seizoen wil Barcelona weer meedoen om de hoofdprijs. De Catalaanse club gaat concurrentie aan met de gehele Engelse topclub voor de handtekening van Anthony Martial.

De Franse aanvaller is door de komst van Alexis Sanchez bij Manchester United volledig uit de boot gevallen. De 22-jarige international staat dan ook op het punt te vertrekken. Chelsea zou een bod willen uitbregen en ook Arsenal en Tottenham zijn geïnteresseerd.

The Daily Telegraph brengt het nieuws naar buiten dat Martial één van de versterkingen van Barcelona moet worden. Landgenoot Ousmane Dembele kwam afgelopen zomer voor een smak geld over van Dortmund maar zou, mede door veel blessureleed, al door de mand zijn gevallen.

Martial heeft nog een contract voor een jaar en als de Fransman niet wil bijteken zal José Mourinho nu moeten verkopen. Chelsea zou overigens Zouma, Kenedy en Rode Duivel Michy Batshuayi willen verkopen om geld vrij te maken. Barcelona-coach Valverde ziet op zijn beurt de komst van Martial graag gebeuren, maar het is nog maar de vraag of de oefenmeester ook volgend seizoen aan het roer bij Barcelona staat.

Poll: Is Martial een goede aankoop voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Martial  I   Manchester

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024