Anderlecht maakt indruk met straffe statistiek

Anderlecht maakt indruk met straffe statistiek
Dinsdag 01 mei 2018 - 23:39   I  

Komend weekend staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. Het zal voor paars-wit nog een hele klus worden wil het nog kans maken op de titel. Dit seizoen wisselt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck overtuigende prestaties af met slechte. Anderlecht kan echter wel een aparte, maar straffe statistiek voorleggen.

Hein Vanhaezebrouck beschikt over een smalle kern en dit seizoen kampen enkele spelers ook met blessures. Door deze samenloop van omstandigheden moest paars-wit daarvoor veel spelers uit de eigen jeugd naar de ploeg halen.

De RBTF komt het met nieuws dat Anderlecht elf spelers uit de U21 naar de selectie heeft gehaald, een heel elftal dus. Coucke liet eerder al vallen dat de jeugd een zeer belangrijk onderdeel is bij Anderlecht. Spelers als Saelemaekers en Amuzu maakten al veel indruk in de basis bij paars-wit maar tal van andere spelers kregen ook de kans.

Mohammed Dauda, Abdoul Karim Danté, Albert Sambi Lokonga, Nelson Azevedo Janelas en Edo Kayembe maakten allen minuten terwijl ook Enzo D'Alberto, Kobe Cools, Sebastiaan Bornauw en Milan Corryn al mochten proeven van het grote werk bij de selectie van Anderlecht.

Poll: De jeugd van Anderlecht is de beste van België?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024