Belangrijk nieuws over toekomst van Preud'homme

Belangrijk nieuws over toekomst van Preud'homme
Woensdag 02 mei 2018 - 06:24   I  

Michel Preud'homme geniet momenteel nog van een deugddoend sabbatjaar, maar het staat wel al vast dat de Luikenaar volgend seizoen opnieuw aan de slag gaat. Lange tijd leek hij de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels te worden, maar uiteindelijk is Preud'homme op weg naar zijn oude liefde: Standard.

Hoewel Ricardo Sa Pinto tijdens het voorbije weekend nog aangaf dat hij ook volgend seizoe nog trainer van Standard zou zijn, lijkt het er toch steeds meer en meer op dat hij plaats zal moeten maken voor Preud'homme. Het Nieuwsblad weet immers dat Emilio Ferrera, de man die de T2 van de succesvolle oefenmeester moet worden, zijn vertrek bij Anderlecht heeft aangekondigd.

Ferrera had dit seizoen de U21 van Anderlecht onder zijn hoede. Die ploeg werd kampioen en ondertussen heeft Ferrera zijn jongens in een afscheidsspeech laten weten dat hij straks vertrekt bij paars-wit. De Spaanse Belg liet uitschijnen dat zijn toekomstplannen verrassend kunnen zijn, maar toch gaat iedereen ervan uit dat hij straks samen met Preud'homme naar Standard trekt.

Poll: Is Preud'homme volgend seizoen trainer bij Standard?

TAGS  I  Ferrera  I   Preud'homme  I   Anderlecht  I   Standard  I   Club Brugge

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024