Fellaini haalt keihard uit: "Man Utd heeft een grote vergissing begaan!"

Fellaini haalt keihard uit:
Woensdag 02 mei 2018 - 11:41   I  

Marouane Fellaini is momenteel nog speler van Manchester United, maar de vraag is of dat nog lang het geval zal zijn. De Rode Duivel is binnenkort einde contract en de onderhandelingen met United lopen stroef. En dat is de schuld van Manchester United volgens de middenvelder.

United heeft namelijk te lang gewacht om het contract van Fellaini te verlengen. Ze hadden moeten luisteren toen hij vorig seizoen vroeg om een contractverlenging in plaats van het op de lange baan te schuiven. Nu ligt de bal plots in het kamp van de Rode Duivel.

"Heel de staf doet er alles aan opdat ik zou blijven. Maar de club heeft een vergissing begaan door mijn contract vorig jaar niet te verlengen. Nu sta ik in een sterke positie, zeker gezien Mourinho heeft verklaard dat hij me wil houden", aldus Fellaini in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ga het geen 10 keer vragen"

Nochtans was Fellaini zelf vragende partij. "Vorig jaar ben ik naar de coach toe gestapt en heb ik gezegd dat ik een nieuw contract wilde. Ik heb dan nog een tweede ontmoeting gehad, maar ik ga het ook geen tien keer vragen. Nadien werd ik dan belangrijk voor de ploeg... En een goeie speler kost minimaal 50 miljoen euro. De club weet dat ze daar in de fout is gegaan."

Poll: Zal Fellaini vertrekken?

TAGS  I  Fellaini  I   Manchester United

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024