Mathijssen haalt keihard uit naar Standard-bestuur: "Echt niet fraai!"

Mathijssen haalt keihard uit naar Standard-bestuur:
Woensdag 02 mei 2018 - 13:27   I  

Standard is een ploeg van alles of niets, maar soms kan niets wel heel snel alles worden in Luik. Dat lieten ze dit seizoen nog zien, want lange tijd leek Standard naast play-off 1 te grijpen. Bij de rust tijdens KVO-Standard stonden ze nog 2-0 in het krijgt, maar toch werd het nog 2-3. Een ticket voor play-off 1 was geregeld en nu zijn de Luikenaars een sensatie in die play-off 1.

Volgens Jacky Mathijssen is dat wat eigen aan Standard. Soms lijken ze het met opzet spannend te willen houden en dat is toch erg vreemd. Ook tegen AA Gent speelde het ontzettend zwak de eerste helft, maar in de tweede helft gingen ze erop en erover.

"Het lijkt soms alsof ze het erom doen. Dat ze na een zwak eerste halfuur zeggen: "Kom, we gaan er eens aan beginnen". Ongezien", aldus Mathijssen in Het Belang van Limburg.

"Echt niet fraai"

Mathijssen ziet ook een Standard dat momenteel speelt voor de trainer. De hele heisa rond Preud'homme heeft de positie van Sa Pinto net versterkt. Mathijssen vindt wel dat het bestuur een statement had moeten maken en duidelijk had moeten zijn over de toekomst van de Portugees. Hem nu zo in het ongewisse laten is bijzonder oneerlijk.

"En eerlijk is eerlijk, wat er door de media in gang is gezet omtrent Preud'homme- al dan niet door het bestuur van Standard zelf- is niet fraai. Het bestuur van Standard had een statement moeten. Ofwel ontken je de geruchten ofwel zeg je hoe de vork aan de steel zit. Nu heeft iedereen er zijn eigen verhaal van gemaakt en daar zal Sa Pinto zich aan geërgerd hebben."

Poll: Had Standard een statement moeten maken?

TAGS  I  Standard  I   Mathijssen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024