Na nieuw succes in CL weet Ronaldo het zeker: 'Hij komt naar Madrid'

Na nieuw succes in CL weet Ronaldo het zeker: 'Hij komt naar Madrid'
Woensdag 02 mei 2018 - 13:48   I  

Real Madrid heeft zich gisteren weten plaatsen voor de finale van de Champions League. Voor de derde opeenvolgende keer is het Ronaldo en co gelukt om in de finale te staan van het grootste voetbaltornooi ter wereld.

Toch liep het niet zo vlot als ze dat in Madrid hadden gehoopt. Zowel tegen Juventus als tegen Bayern had Real een flinke dosis geluk nodig en zat het, in alle eerlijkheid, ook wel wat mee op het gebied van beslissingen van de arbitrage.

Ronaldo en co moeten zich volgend seizoen dus versterken als het nog eens wil schitteren in de Champions League. Deze generatie zit stilaan op het einde van hun Latijn en dat beseft Real-voorzitter Florentino Perez maar al te goed.

Salah komt

Volgens Don Balon is het nu zeker dat Perez er alles aan zal doen om Salah naar Madrid te halen. Zinédine Zidane zou ook al het licht op groen hebben gezet voor de transfer en nu heeft ook Ronaldo zich uitgelaten over de komst van de Egyptenaar.

Hij zou een gesprek hebben gehad met de voorzitter van Real en het is de bedoeling dat Ronaldo en Salah volgend seizoen zullen schitteren in dezelfde ploeg. Ronaldo zou er alvast zelf erg naar uitkijken en twijfelt er niet aan de Perez Salah naar de Spaanse hoofdstad kan krijgen.

Poll: Zijn Salah en Ronaldo complementair?

TAGS  I  Liverpool  I   Real Madrid  I   Ronaldo  I   Salah

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022