Anderlecht krijgt erg slecht nieuws voor topper tegen Club Brugge

Anderlecht krijgt erg slecht nieuws voor topper tegen Club Brugge
Woensdag 02 mei 2018 - 14:25   I  

Anderlecht won afgelopen weekend tegen Charleroi en maakte zo de titelstrijd terug een beetje spannend. Om van een beetje naar erg spannend te gaan moet Anderlecht wel nog gaan winnen in Jan Breydel.

Tegen Charleroi werd bovendien nog eens duidelijk dat Anderlecht verdedigend een probleem heeft. De nul houden lukt zo moeizaam voor paars-wit en Charleroi had er veel meer in het mandje kunnen leggen. Club Brugge zal wellicht niet zo vriendelijk zijn voor Anderlecht?

Dat weten ze in Anderlecht maar al te goed en daarom wordt er al een tijdje gekeken naar Kara Mbodj. De Senegalese verdediger staat dicht bij een terugkeer, maar voorlopig moet Anderlecht het nog eventjes zonder de defensieve sterkhouder zien te redden.

Club komt te vroeg

Ook tegen Club zal Anderlecht dus geen beroep kunnen doen op Kara. Zo gaf De Coene van de medische staf van paars-wit, een update in Het Laatste Nieuws. "We evalueren hun situatie dagelijks. Zal Kara tegen Club spelen? Nee, waarschijnlijk niet, maar ik denk wél dat hij dit seizoen nog in actie zal komen. Boeckx focust zich wellicht eerder op de voorbereiding van volgend seizoen, al kon hij intussen met de groep trainen." 

Poll: Kan Anderlecht tegen Club de nul houden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Kara

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024