Manager Vermeer schept duidelijkheid over toekomst van doelman Club Brugge

Manager Vermeer schept duidelijkheid over toekomst van doelman Club Brugge
Woensdag 02 mei 2018 - 14:52   I  

Club Brugge huurt Kenneth Vermeer tot het einde van het seizoen van de Nederlandse topclub Feyenoord, maar het was de voorbije weken niet duidelijk waar de toekomst van de ervaren doelman lag. Al zou dat volgens Het Nieuwsblad al zo goed als zeker zijn.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Club Brugge de belangrijke knoop over de toekomst van Vermeer doorgehakt. Blauw-zwart bemachtigde tijdens de onderhandelingen met Feyenoord een aankoopoptie, maar het is niet van plan om die te lichten. De afkoopsom zou aan de hoge kant zijn.

Bovendien is het momenteel ook niet duidelijk wanneer Vermeer opnieuw fit zal zijn. Hij wordt na zijn blessure pas terug verwacht tegen de start van de voorbereiding op volgend seizoen.

"Ik weet van niks"

Die berichten hebben ook de manager van Vermeer, Winnie Haatrecht, bereikt en die kwam uit de lucht gevallen. Haatrecht reageerde al via Voetbal International. "Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten. De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen."

"Club Brugge is op dit moment volledig bezig met de titelstrijd en pas daarna zullen dit soort knopen doorgehakt worden. Ik heb ook nog geen afspraak met Club om over Kenneth te praten. Als ze deze beslissing echt zouden hebben genomen, had ik dat wel gehoord, want mijn band met Club is uitstekend", aldus Haatrecht tegenover Voetbal International.

Poll: Moet Club Brugge de aankoopoptie lichten?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge  I   Feyenoord

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023