Thomas Meunier in erg nauwe schoentjes bij PSG: "Als hij dat niet doet..."

Thomas Meunier in erg nauwe schoentjes bij PSG:
Woensdag 02 mei 2018 - 15:41   I  

Thomas Meunier zegt vaak wat hij denkt, maar zijn hart zit op de juiste plaats. Toch is een deel van de PSG-fans niet tevreden met een van de laatste acties van de Rode Duivel. Meunier vond een foto van een tifo van Marseille leuk op Twitter en dat werd hem niet in dank afgenomen door een deel van de fans, die zich dan ook negatief gingen uitlaten over Meunier.

Zondag werd hij nog getrakteerd op een fluitconcert van zijn eigen fans. Het zit duidelijk diep bij de supporters en daar heeft de boodschap van Meunier van afgelopen week niets aan kunnen veranderen. 

“Als buitenlander, voetbalfan en speler van Paris Saint-Germain moeten jullie weten dat ik me voor 1.000 procent geef. Daarnaast hou ik van wat er ergens anders in Frankrijk gebeurt. Dat betekent in geen geval dat mijn respect en zin om te strijden voor deze clubkleuren in vraag moet gesteld worden.” Dat was zijn reactie toen.

"Het publiek aanvaardt dat niet"

De vice-voorzitter van Collectif Ultras Parisiens heeft in Le Parisien duidelijk gemaakt dat Meunier zich dient te verontschuldigen voor wat hij gedaan heeft. Volgens hem is het statement dat Meunier eerder maakte niet genoeg voor de fans.

"Als je tekent voor een club als PSG, dan moet je op zijn minst de waarden en geschiedenis van de club kennen. wij, de ultra's, dragen die waarden hoog in het vaandel en schrikken er ook niet van terug om die duidelijk te maken aan de spelers. Dat hij naar eigen zeggen alles volgt wat er in Frankrijk gebeurt heeft niets te maken met onze club. Meunier is een slimme jongen, dus het volstaat als hij zich gewoon verontschuldigt. Als er geen excuses volgen dan moet hij niet verwonderd zijn dat het publiek hem niet meer aanvaardt.

 

Poll: Vindt u dat Meunier zich moet excuseren?

TAGS  I  PSG  I   Meunier

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024