PSG maakt werk van nieuwe monstertransfer: '100 miljoen'

PSG maakt werk van nieuwe monstertransfer: '100 miljoen'
Woensdag 02 mei 2018 - 17:11   I  

Paris Saint-Germain kroonde zich onlangs tot kampioen van Frankrijk, maar de rijke investeerders van de club dromen van meer. Véél meer. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi wil de Champions League winnen met PSG, en liefst zo snel mogelijk.

Om die doelstelling te kunnen verwezenlijken, haalden de rijke investeerders achter PSG vorige zomer reeds Neymar en Kylian Mbappé naar Parijs. Dat bleek evenwel niet voldoende om dit seizoen een échte rol van betekenis te spelen in het kampioenenbal.

Tijdens de volgende campagne moét het beter. Versterking is welkom en zoals steeds mag het wel wat kosten bij PSG. Volgens diverse Franse media bereiden de hoofdstedelingen een nieuwe monstertransfer voor. Deze keer zou N'Golo Kanté hét toptarget van PSG zijn.

De kersverse Franse kampioen heeft heel veel geld over om de stille kracht van Chelsea naar zijn vaderland te halen, maar op dit moment is Kanté niet geïnteresseerd in een transfer. Als PSG zijn slag wil thuishalen, zal het dan ook nog wat meer moeite moeten doen. Chelsea zou alvast bereid zijn om Kanté te laten gaan voor een bedrag van 100 miljoen euro.

Poll: Kan PSG Kanté halen?

TAGS  I  Kanté  I   Chelsea  I   PSG

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024