'Het is zeker: De Camargo kiest voor deze Belgische club'

'Het is zeker: De Camargo kiest voor deze Belgische club'
Woensdag 02 mei 2018 - 17:40   I  

Igor De Camargo is momenteel nog actief bij APOEL Nicosia, maar de spits staat voor een terugkeer naar ons land. Hij zal aan de slag gaan bij KV Mechelen. KV versterkte zich met het oog op volgend seizoen al op drie plaatsen. Het haalde met Bram Castro en Arjan Swinkels brokken ervaring binnen, terwijl het met Nikola Storm één van de uitblinkers uit de Proximus League wist te strikken. Maar er is dus nog meer op komst.

Zo staat het inmiddels ook zo goed als vast dat Igor De Camargo straks de gelederen komt versterken. De Braziliaanse Belg staat momenteel nog onder contract bij de Cypriotische club APOEL Nicosia, maar het staat in de sterren geschreven dat hij binnenkort zijn krabbel onder een contract bij Mechelen zal zetten.

Volgens Gazet van Antwerpen is het voor volledige duidelijkheid over de gewezen Rode Duivel nog wachten tot de competitie in Cyprus erop zit. Dat is over twee weken. Vorige zondag loodste De Camargo APOEL nog met twee goals naar de eerste plaats in het klassement. In totaal was de 34-jarige spits dit seizoen al goed voor vijftien competitietreffers.

Poll: Kan De Camargo een versterking zijn voor KV Mechelen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   De Camargo  I   RC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024