Bayern-doelman reageert voor het eerst na pijnlijke blunder tegen Real

Bayern-doelman reageert voor het eerst na pijnlijke blunder tegen Real
Woensdag 02 mei 2018 - 18:19   I  

Real Madrid plaatste zich dinsdagavond ten koste van Bayern München voor de finale van de Champions League. De Duitsers speelde een goede match op Santiago Bernabéu, maar een pijnlijke blunder van doelman Sven Ulreich brak hen uiteindelijk erg zuur op.

Vlak na de rust ging Ulreich pijnlijk in de fout bij een terugspeelbal van Tolisso. De goalie schatte de pass compleet verkeerd in, wist niet goed wat te doen en trapte uiteindelijk los naast het leer. Karim Benzema trok er zich niets van aan en legde de 2-1 in het lege doel.

Bayern probeerde de bakens nadien nog te verzetten, maar kwam ondanks veel aandringen niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Net niet genoeg voor een plaats in de finale van de Champions League, en dat zal Ulreich niet gauw vergeten...

Woensdag reageerde de Duitser voor het eerst na zijn pijnlijke blunder. “Woorden kunnen niet beschrijven hoe ontgoocheld ik ben na de uitschakeling in de Champions League. We wilden zo graag naar de finale en hebben alles gegeven, maar dan maakte ik die onnodige fout. Ik heb er geen verklaring voor. Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden aan de club en aan de supporters", aldus Ulreich via Instagram.

Poll: Verdiende Bayern München het om in de finale van de Champions League te staan?

TAGS  I  Ulreich  I   Bayern München  I   Real Madrid  I   Benzema

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022