Gaat Vanden Borre bij andere Belgische club aan de slag?

Gaat Vanden Borre bij andere Belgische club aan de slag?
Woensdag 02 mei 2018 - 19:18   I  

Frank Vercauteren en Cercle Brugge beslisten om hun samenwerking niet verder te zetten in de Jupiler Pro League. De man die 'De Vereniging' terug naar het hoogste niveau bracht trekt de deur in het Jan Breydelstadion dus al na minder dan één seizoen achter zich dicht. Iets wat ook gevolgen heeft voor Anthony Vanden Borre...

De gewezen speler van onder meer RSC Anderlecht en KRC Genk kreeg van zijn ex-trainer Vercauteren een kans om zich te tonen bij Cercle Brugge. Vanden Borre trainde de voorbije weken mee bij de kampioen uit 1B en mocht zelfs meespelen in een oefenwedstrijd tegen Harelbeke.

Van een contract was nog lang geen sprake, maar toch mocht VdB stiekem dromen van een terugkeer op het hoogste niveau, samen met Cercle Brugge. Nu Vercauteren weg is bij Cercle, ziet het ernaar uit dat er ook voor Vanden Borre geen toekomst op Jan Breydel is weggelegd.

Naar andere Belgische club?

Als het Vanden Borre menens is om op zijn dertigste nog eens een comeback te maken, dan kan hij mogelijk voor een andere Belgische club kiezen. Een Vanden Borre op niveau kan heel wat eersteklassers iets bijbrengen, maar dan moet de rechtsback er uiteraard wel vól voor willen gaan.

Poll: Kan Vanden Borre nog mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Vanden Borre  I   Anderlecht  I   Cercle Brugge  I   Vercauteren  I   RC Genk

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024