Er is Vandenbempt iets opgevallen aan Anderlecht

Er is Vandenbempt iets opgevallen aan Anderlecht
Woensdag 02 mei 2018 - 19:49   I  

RSC Anderlecht won vorig weekend met 3-1 van Sporting Charleroi. Een welgekomen overwinning voor de troepen van Hein Vanhaezebrouck, die best een goede partij speelden. Bovendien zijn er radiocommentator Peter Vandenbempt enkele zaken opgevallen aan paars-wit.

"Een uurtje, meer had Andy Najar niet nodig om nog een keer te laten zien hoe erg Anderlecht de Hondurese rechterflankspeler dit seizoen gemist heeft", steekt Vandenbempt van wal in Sport/Voetbalmagazine. "Verdedigend scherp en volop geëngageerd in het aanvalsspel van paars-wit. De finesse ontbrak af en toe nog, maar de stevige Amara Baby moest rennen en tackelen voor zijn leven."

Niet alleen de sterke comeback van Najar, maar ook het voetbal van Anderlecht is Vandenbempt opgevallen. "Het voetbal van Anderlecht kreeg meteen een upgrade, maar de wisselvalligheid kreeg het elftal er ook tegen Charleroi niet uit. Toch kan de coach tevreden zijn met de constantere lijn in het spel. Voorin ontbreekt de klasse, Silvère Ganvoula blijft een voorlopig PO2-spits en Ryota Morioka is ondanks toch weer twee beslissende acties te weinig aanwezig."

Dendoncker

Het laatste dat Vandenbempt vorig weekend nog is opgevallen, is dat de échte Leander Dendoncker terug lijkt. "Goed nieuws voor Anderlecht: Leander Dendoncker is weer fris in hoofd en benen, ook dat scheelt een stevige slok op de borrel."

Poll: Hoop jij dat Najar bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Anderlecht  I   Najar  I   Dendoncker  I   Ganvoula  I   Morioka

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024