'Martinez heeft genoeg gezien van Radja en neemt drastische beslissing'

'Martinez heeft genoeg gezien van Radja en neemt drastische beslissing'
Woensdag 02 mei 2018 - 22:00   I  

Radja Nainggolan is nog de enige Belg in de Champions League. Toch de enige die nog speelt, want Simon Mignolet zit op de bank bij Liverpool. Dé kans voor Radja om zich in de kijker te spelen bij Martinez, want hij moet zich nog steeds bewijzen bij de bondscoach.

Vanavond begon de wedstrijd tegen Liverpool erg slecht voor 'Il Ninja'. Na een foute pas kon Liverpool al na tien minuten scoren, waardoor de wedstrijd meteen in een definitieve plooi viel. Net die foutjes wil de bondscoach niet zien en dat hadden ook enkele twitteraars opgemerkt.

"Dat sloeg nergens op"

Ook Marc Degryse, die voor Q2 de analyse moest maken tijdens de rust, beseft dat dit niet in zijn voordeel zal spelen als Martinez zijn selectie binnenkort zal moeten maken. Uitgerekend op dit moment, de timing van Radja kon niet slechter zijn.

"Die ongelukkige bal deed pijn aan de ogen en sloeg nergens op. We zijn dat niet gewoon van Nainggolan. Tegen dat trio van Liverpool wordt zo'n actie afgestraft. Hij zei zelf nog op de persconferentie dat ze geen fouten mochten maken.. De eerste speler die er eentje maakte was hij", aldus Degryse.

 

Poll: Zal Martinez hem dit kwalijk nemen?

TAGS  I  Nainggolan  I   Martinez  I   AS Roma

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024