Preud'homme doorbreekt de stilte en reageert op overstap naar Standard

Preud'homme doorbreekt de stilte en reageert op overstap naar Standard
Donderdag 03 mei 2018 - 06:10   I  

Michel Preud'homme heeft de stilte doorbroken. De voorbije weken werd de gewezen succestrainer van Club Brugge meer dan één keer in verband gebracht met een overstap naar zijn oude liefde Standard, maar de Luikse trainer hield de lippen stijf op elkaar. Tot nu.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws reageert Preud'homme voor het eerst écht op een mogelijke overstap naar Standard. En hij is duidelijk: "Als Bruno Venanzi (voorzitter van Standard, nvdr.) zijn concrete vraag van enkele maanden geleden in de komende dagen of weken herhaalt, ben ik bereid om de onderhandelingen aan te gaan. Ik sta open voor een terugkeer naar Standard."

"De interesse van Standard dateert van enkele maanden geleden", gaat Preud'homme verder. "In een bijzonder onduidelijke situatie van de club, is toen de vraag gekomen of ik wilde helpen. Ik heb Bruno geantwoord dat ik op dát moment mijn rustperiode liever niet onderbrak. Maar ik voegde eraan toe dat hij mij die vraag opnieuw mocht stellen na het seizoen. Wel, ik houd woord."

"Ik heb voor mezelf de beslissing genomen dat ik weer op de bank wil zitten volgend seizoen. Standard komt dan vanzelf in beeld - het is een club waar mijn jeugd en een belangrijk deel van mijn carrière liggen. Indien Standard met mij wil spreken met het oog op volgend seizoen, kunnen we onderhandelen. Ik heb ook aanbiedingen van andere clubs, mooie clubs, maar die houd ik achter de hand", besluit Preud'homme.

Poll: Zal Preud'homme volgend seizoen trainer van Standard zijn?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024