'Club Brugge grijpt zwaar in en wil af van deze vier spelers'

'Club Brugge grijpt zwaar in en wil af van deze vier spelers'
Donderdag 03 mei 2018 - 07:00   I  

Club Brugge stevent af op een vijftiende landstitel in zijn bestaan, maar het is nu al duidelijk dat de spelerskern van Ivan Leko er volgend hélemaal anders zal uitzien. Enkele van de huidige sterkhouders dromen van een mooie transfer, andere spelers moéten dan weer weg.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Club Brugge van plan is om zowel Kenneth Vermeer, Vladimir Gabulov, Ethan Horvath als Jens Teunckens van de hand te doen. Het viertal heeft geen toekomst meer in het Jan Breydelstadion. De zaakwaarnemers van de doelmannen mogen dan ook nu al op zoek naar een nieuwe werkgever voor de spelers in kwestie.

Blauw-zwart kende dit seizoen nogal wat problemen met zijn doelmannen. Dat wil het volgend jaar - als het ook in de Champions League kan uitkomen - niet meer meemaken. Daarom zal Club op zoek gaan naar een nieuwe topdoelman, die alle problemen van dit seizoen moet doen vergeten. Een Belg is een optie, maar een buitenland evenzeer.

Hubert & Gabriel blijven

Opmerkelijk: Guillaume Hubert mag wél bij blauw-zwart blijven. Het Brugse bestuur ziet een uitstekende doublure in de 23-jarige doelman, die dit seizoen allesbehalve een zekere indruk gaf toen hij mocht spelen. Samen met jonkie Brent Gabriël (19) moet Hubert de nieuwe eerste doelman het vuur aan de schenen leggen.

Poll: Heeft Club Brugge een nieuwe keeper nodig?

TAGS  I  Horvath  I   Club Brugge  I   Gabulov  I   Hubert  I   Vermeer  I   Teunckens  I   Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024