Nieuwe bondscoach? Preud'homme heeft duidelijke boodschap voor KBVB

Nieuwe bondscoach? Preud'homme heeft duidelijke boodschap voor KBVB
Donderdag 03 mei 2018 - 07:14   I  

Michel Preud'homme wordt meer dan waarschijnlijk de nieuwe trainer van Standard. De Luikse oefenmeester heeft zich in een interview laten ontvallen dat hij openstaat voor een terugkeer naar de club van zijn hart. Maar wat met de Rode Duivels?

Preud'homme leek voorbestemd om na het WK in Rusland van dit jaar de fakkel over te nemen van huidig bondscoach Roberto Martinez. Toch lijkt het niet tot een samenwerking tussen de Belgische Voetbalbond (KBVB) en Preud'homme te komen.

"Ik heb begrepen dat de bond een beslissing omtrent de toekomst pas wil nemen ná het WK, en ook nog eens afhankelijk van het resultaat. Ik kan zo lang niet wachten, en ik wil geen tweede keuze zijn", windt Preud'homme er in een gesprek met Het Laatste Nieuws geen doekjes om.

"Om als clubtrainer goed voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen, kan ik mijn beslissing niet uitstellen tot na het WK om een engagement aan te gaan. Iedereen weet dat de Rode Duivels een apart plaatsje hebben in mijn hart, maar de timing moet juist zitten..."

Poll: Zou Preud'homme een goede bondscoach zijn?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024