Club Brugge krijgt gratis transfertip: "Droomkoppel met Vanaken"

Club Brugge krijgt gratis transfertip:
Donderdag 03 mei 2018 - 07:28   I  

Club Brugge ligt op koers om straks met de vijftiende landstitel in zijn bestaan aan de haal te gaan. Met het oog op volgend seizoen willen voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert de huidige ploeg versterken. Wel, ze hebben alvast een gratis transfertip gekregen.

Volgens Philip Haagdoren, huidig trainer van Bocholter VV en in het verleden aan de slag bij Lommel, is Leandro Trossard immers érg complementair met Hans Vanaken. Haagdoren had de twee huidige Jupiler Pro League-uitblinkers in het verleden nog onder zijn hoede bij Lommel en liet hen vaak samenspelen.

“Het was bij Trossard vaak springen voor zijn leven, maar aan de bal straalde hij meteen iets uit. Trossard stond diep in de spits en Hans Vanaken speelde in zijn rug. Dat klikte meteen bijzonder goed tussen die twee, een prima koppel dat mekaar blindelings aanvoelde. Een droomkoppel", zegt Haagdoren in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb nooit aan het talent van Trossard getwijfeld. Die korte kap, die sleepbeweging in en rond de zestien heeft hij altijd in de voeten gehad. Maar weet je wat het is met frêle voetballers? Die moeten écht goed zijn om hun kans te krijgen op het hoogste niveau. Ik ben blij dat hij die kans gekregen heeft en met beide handen heeft gegrepen.”

Poll: Zou Trossard bij Club Brugge passen?

TAGS  I  Trossard  I   RC Genk  I   Vanaken  I   Club Brugge  I   Haagdoren  I   Lommel

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024