Voor dit bedrag mag Mats Rits weg bij KV Mechelen

Voor dit bedrag mag Mats Rits weg bij KV Mechelen
Donderdag 03 mei 2018 - 07:40   I  

Mats Rits lijkt na Elias Cobbaut (naar RSC Anderlecht, nvdr.) de volgende sterkhouder te worden die KV Mechelen gaat verlaten. De middenvelder kan 'Malinwa' inruilen voor een avontuur aan de Belgische top, want paars-wit zou Rits maar wat graag inlijven.

Bij KV Mechelen hopen ze nog steeds dat ze ook volgend seizoen in eerste klasse spelen, maar het is wachten tot eind mei tot de rechter een uitspraak doet in de zaak. Als Mechelen in 1A blijft, hoopt het Rits te verleiden tot een extra seizoen Achter de Kazerne, maar het is niet duidelijk of de 24-jarige middenvelder wil blijven.

Als Rits écht weg wil, dan is Mechelen bereid om mee te werken aan een transfer. Volgens Het Laatste Nieuws zou KV minstens 2,5 miljoen euro willen vangen voor het jeugdproduct van Beerschot. Anderlecht informeerde al, maar legde nog geen officieel bod neer bij Mechelen. Wordt het paars-wit of toch nog een andere Belgische topclub voor Rits?

Poll: Is Rits 2,5 miljoen euro waard?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Beerschot Wilrijk  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024