'Club Brugge schrapt deze 2 Belgische smaakmakers van verlanglijstje'

'Club Brugge schrapt deze 2 Belgische smaakmakers van verlanglijstje'
Donderdag 03 mei 2018 - 10:00   I  

Het seizoen 2017-2018 loopt op zijn laatste benen en ook bij Club Brugge maken ze ondertussen al werk van de volgende jaargang in de Jupiler Pro League. Vincent Mannaert en co speuren de markt af naar versterkingen en zijn onder meer op zoek naar een nieuwe doelman.

Club Brugge is van plan om zowel Vladimir Gabulov, Kenneth Vermeer, Ethan Horvath als Jens Teunckens te lozen. Het geloof niet meer in de doelmannen en wil straks een topkeeper binnenhalen. Een Belg of een buitenlander? Die knoop is vooralsnog niet doorgehakt.

"Club heeft de beste binnenlandse doelmannen logischerwijs op de radar, maar maakt voorlopig niet concreet jacht op Kaminski en co", zo schrijft Het Laatste Nieuws op donderdag. Vincent Mannaert lijkt Thomas Kaminski, uitblinker bij KV Kortrijk en Eupen-keeper Hendrik Van Crombrugge voorlopig dan ook van zijn verlanglijstje geschrapt te hebben.

Het is immers goed mogelijk dat Club Brugge voor een buitenlandse goalie gaat. "Dat Ivan Leko en zijn landgenoot en keeperstrainer Tomislav Rogic in de Balkan de nieuwe Kalinic (AA Gent) gaan ophalen, behoort even goed tot de mogelijkheden. Vast staat dat Club een vaste en betrouwbare nummer één onder de lat wil, iets wat dit seizoen nooit het geval is geweest", klinkt het nog in de krant.

Poll: Zou Kaminski een versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Kaminski  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Leko

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022