Vreven reageert op terugkeer naar België: "Ik word erg zenuwachtig"

Vreven reageert op terugkeer naar België:
Donderdag 03 mei 2018 - 11:27   I  

Stijn Vreven sloot het hoofdstuk NAC helemaal af. Hij nam afscheid van de Nederlandse club, nadat hij de ploeg uit Breda opnieuw naar de hoogste klasse wist te brengen. Klaar voor een nieuwe uitdaging dus, want STVV zoekt een nieuwe club.

Toch heeft Vreven nog geen contact gehad met STVV en volgens hem zal dat er ook niet snel van komen. STVV werd overgenomen door Japanse investeerders en Vreven zou niet echt op de radar staan. Maar hij wil wel zijn opties openhouden.

"Voor alle duidelijkheid: STVV is niet aan de orde", vertelt hij Het Laatste Nieuws. "Daar zijn nu heel andere mensen aan de macht dan toen. Ik heb nog niks gehoord van hen. Trouwens, ik heb nog met niémand gesproken. Ik kan me maar op één ding tegelijk richten, en dat was tot op heden de redding van NAC. Daardoor heb ik een aantal potentiële ploegen aan m'n neus voorbij zien gaan."

Nieuwe uitdaging

Toch wil Vreven zo snel mogelijk aan de slag, want van het idee dat hij binnenkort geen club zal hebben wordt de Limburger erg zenuwachtig. 

"Als je zoals mij van voetbal houdt, sta je te trappelen om snel weer aan de slag te gaan", besluit hij. "Ik zit in de wachtkamer. Die van België of van Nederland, dat maakt me niet uit. Als het verhaal maar klopt. En ik moet bekennen dat ik erg zenuwachtig word. Dat ik voor het eerst in juli geen club ga hebben. Ik hou er rekening mee dat dit het geval zal zijn." 

Poll: Kiest Vreven voor een avontuur in België of in Nederland?

TAGS  I  Vreven  I   STVV  I   NAC

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024