Borkelmans over basisspeler Club Brugge: "Frustrerend om te zien"

Borkelmans over basisspeler Club Brugge:
Donderdag 03 mei 2018 - 12:19   I  

Vital Borkelmans heeft als speler en als assistent-coach heel wat ervaring. Hij ziet dan ook meteen wat een ploeg of een speler nog nodig heeft om de top te bereiken. Bij Club Brugge mag alles dan wel op wieltjes lopen dit seizoen, toch heeft Leko wel nog werk met enkele spelers.

Zo heeft Leko een probleem op de rechterflank. Dion Cools kreeg een heel seizoen lang zijn kans op de flank, maar in play-off 1 laat hij het toch wat afwegen. Nu driegt hij zijn basisplaats te verspelen aan Krepin Diatta, een ruwe diamant uit Senegal. Volledig terecht volgens Borkelmans.

"Met Krepin Diatta leerde de Club-fans een nieuwe ruwe diamant kennen. Dion Cools ook, want hij verloor zijn plaats aan de jonge Senegalees. Cools is al een tijdje minder bezig en lijkt aan herbronning toe", aldus Borkelmans in Het Nieuwsblad.

"Frustrerend om te zien"

Volgens zit het probleem bij Cools tussen zijn twee oren, want intrinsiek heeft Cools alles om een vaste pion te worden bij Club Brugge. Alleen lijkt hij snel tevreden en dat is een mentaliteit die ze in Brugge (en vooral Leko) niet graag zien.

"Jammer, want de belofteninternational heeft alles om een onbetwiste basispion te worden. Maar zoals iedereen weet gaat het soms in zijn hoofd niet goed mee. Eén mooie pass en hij denkt meteen dat hij de wereld verzet heeft. Dat is frustrerend om te zien."

Poll: Gelooft u in de kwaliteiten van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I   Borkelmans  I   Cools

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024