'Deze Belgische topclub pakt uit met de komst van Adam Maher'

'Deze Belgische topclub pakt uit met de komst van Adam Maher'
Donderdag 03 mei 2018 - 15:07   I  

Het huidige voetbalseizoen loopt stilaan op haar einde en de clubs kijken nu al vooruit naar het volgende seizoen. Ze zoeken zowel de binnenlandse als de buitenlandse markten af op zoek naar een gouden zaak. Binnenkort doet er zich trouwens een buitenkansje voor.

Adam Maher, enkele seizoenen geleden nog een smaakmaker in de Eredivisie, is binnenkort einde contract en hij zal zijn contract bij FC Twente niet verlengen. Clubs kunnen de Nederlander met Marokkaanse roots dus gratis ophalen in Nederland.

Dat lokt uiteraard heel wat gegadigden, waaronder ook één Belgische topclub. Dat meldt Voetbal International. Vier clubs zouden interesse hebben in de 24-jarige offensieve middenvelder. Het gaat om een club uit de Premier League, een club uit de Primera División, een grote club uit België en een Nederlandse club.

Nieuwe Nederlander voor Club

Een Belgische topclub die geïnteresseerd is in Nederlandse spelers, dan komen we meteen uit bij Club Brugge. Eerder mochten Vormer en Denswil met succes hun carrière een nieuwe impuls geven in België en ook Vermeer en Clasie kregen die kans van Mannaert. Voor hun werd dat (voorlopig) een minder groot succes.

Anderlecht en Standard toonden in het verleden al interesse en vooral Anderlecht zou met Devroe en Coucke weleens op de loer kunnen liggen. Na het vertrek van Hanni heeft Morioka voorlopig nog niet kunnen brengen wat ze gehoopt hadden in het Astridpark dus een nieuwe offensieve creatieve speler kunnen ze daar wel gebruiken.

Poll: Zou Maher een aanwinst zijn voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Anderlecht  I   Maher  I   Twente

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023