Schrijft Cristiano Ronaldo opnieuw geschiedenis tegen Barcelona?

Schrijft Cristiano Ronaldo opnieuw geschiedenis tegen Barcelona?
Donderdag 03 mei 2018 - 18:34   I  

Komend weekend is het weer zover: El Clásico. De ontmoeting tussen grootmachten Barcelona en Real Madrid. Dit keer echter meer een prestigestrijd dan een wedstrijd om de punten. Barcelona is al kampioen en Real Madrid staat in de finale van de Champions League en lijkt volledig daarop te focussen. Cristiano Ronaldo kan echter weer geschiedenis schrijven in het Camp Nou zondagavond.

De Portugese superster kan Alfredo Di Stefano evenaren als het zondagavond kan scoren in de Clásico. Cristiano Ronaldo heeft momenteel 17 doelpunten en Di Stefano 18, alle competities meegerekend. Wil de Portugees Lionel Messi voorbijsteken zal het nog een tandje moeten bijsteken. De Argentijn heeft al 25 goals tegen Real Madrid.

Woensdagavond speelde Ronaldo een bleke wedstrijd tegen Bayern München maar de Portugees staat wel weer in de finale van de Champions League. Voor de derde opeenvolgende keer kan de Koninklijke de beker met de grote oren mee naar huis nemen. Ronaldo won eerder ook al een Champions League met Manchester United.

Poll: Wie is de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I   Real Madrid  I   Barcelona

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022