'Dendoncker wordt plots betrokken in spectaculaire ruildeal'

'Dendoncker wordt plots betrokken in spectaculaire ruildeal'
Donderdag 03 mei 2018 - 22:24   I  

De kans dat Leander Dendoncker volgend seizoen nog voor Anderlecht speelt is bijzonder klein. De Rode Duivel wordt door heel wat ploegen het hof gemaakt en bij een goed bod mag hij ook weg van Coucke. Dat goed bod zit er ook aan te komen.

De ploeg die lange tijd met Dendoncker aan de haal leek te gaan was West Ham. De Engelse club toont nog steeds interesse in de middenvelder en zou bovendien een extra troef op tafel kunnen leggen. Volgens Engelse media zou West Ham Cheikhou Kouyaté in de transfer willen betrekken. West Ham zou een geldsom plus Kouyaté willen bieden voor Leander Dendoncker.

Loonlast

Bij Anderlecht zullen ze ongetwijfeld op zoek moeten naar een vervanger voor Dendoncker en als die beslist om naar West Ham te trekken, dan kunnen beide ploegen elkaar misschien wel vinden. Al bedraagt het loon van Kouyaté momenteel wel een stevig salaris van 35 000 euro per week volgens Daily Star. Coucke mag dan wel willen investeren, met de loonlast zal hij voortaan wel voorzichtig willen omspringen.

 

Poll: Goede deal voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   West Ham  I   Dendoncker  I   Kouyaté

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024