Ex-speler Anderlecht held van de avond voor Marseille

Donderdag 03 mei 2018 - 23:31   I

Salzburg-Marseille was de tweede halve finale van de avond. Marseille had een comfortabele 2-0 voorsprong bij elkaar gevoetbald in de heenwedstrijd, maar het werd toch nog bibberen voor de Fransen. Een doelpunt van Rolando (ex-Anderlecht) in de toegevoegde tijd bracht redding.

De eerste helft had niet al te veel om het lijf. Beide ploegen hadden wel wat kansen, maar een 0-0 was al bij al een eerlijke ruststand. In de tweede helft kwam Salzburg wel opzetten en met succes. Eerst scoorde Haidara en iets later werd het helemaa heet voor de bezoekers toen Sarr een bal in eigen doel werkte.

Verlengingen moesten soelaas brengen en lang leken we op weg naar strafschoppen. Tot Rolando een hoekschop (die er geen was) van Payet toch in doel kon verwerken. Marseille mag zich zo opmaken voor een finale tegen Atlético Madrid.

Poll: Wordt dit een spannende finale?