'Ook deze Belgische topclub meldt zich voor Mats Rits'

'Ook deze Belgische topclub meldt zich voor Mats Rits'
Vrijdag 04 mei 2018 - 06:10   I  

Mats Rits tuimelde samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League, maar het ziet er niet naar uit dat de middenvelder straks in 1B zal voetballen. Rits kan rekenen op interesse van enkele Belgische topclubs. Donderdag raakte al bekend dat RSC Anderlecht geïnteresseerd is, maar nu zou ook KRC Genk een oogje hebben op de middenvelder.

Luc Devroe, kersvers sportief manager bij Anderlecht, volgde Rits reeds bij KV Oostende en is nog steeds gecharmeerd door het gewezen jeugdproduct van Beerschot. Het Nieuwsblad weet dat ook Genk geïnteresseerd is en een poging wil ondernemen om Rits in te lijven. Onderhandelingen waren er evenwel nog niet.

Bij KV Mechelen hopen ze nog steeds dat ze de 24-jarige middenvelder langer aan zich kunnen binden. "KV Mechelen zou graag hebben dat Mats Rits (24) ook in 1B bij de club blijft, maar werkte een regeling uit voor zijn situatie, waarvoor hij openstaat. KV stelt hem voor om voor twee jaar bij te tekenen, tot 2022, met de afspraak dat de middenvelder wel voor rond de 2,5 miljoen euro weg mag", klinkt het in de krant.

Poll: Is Rits klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024