Vanderhaeghe neemt drastische beslissing: "Heb het echt gehad!"

Vanderhaeghe neemt drastische beslissing:
Vrijdag 04 mei 2018 - 07:34   I  

Yves Vanderhaeghe haalde maar 1/12 en zakte met AA Gent zo weg in het klassement. Gent zit in de hoek waar de klappen vallen en bovendien werden de Oost-Vlamingen allerminst geholpen door de arbitrage de afgelopen weken.

Tegen Standard kreeg Gent een strafschop niet en werd een doelpunt afgekeurd voor een erg lichte duw van Janga. Vanderhaeghe en De Witte reageerden furieus na de wedstrijd, maar Vanderhaeghe lijkt het nu over een andere boeg te gooien. Hij steekt zijn energie liever in de volgende wedstrijd.

"Je kan blijven discussiëren, maar ik heb het echt gehad. Ze mogen doen wat ze willen, ik ga proberen om normaal te winnen. Ik heb de voorbije week vooral benadrukt dat we niet bezig moeten zijn met wat andere mensen ons afpakken. We moeten het zelf in handen pakken en proberen op een correcte, sportieve, mooie en voetballende manier de zege te halen", aldus Vanderhaeghe volgens Het Laatste Nieuws.

Schorsing Marchand

De videoref van afgelopen weekend, Marchand, werd geschorst. Vanderhaeghe vindt niet dat dat echt nodig was, want niemand was die avond op niveau. Noch de videoref, noch de scheidsrechter of zijn assistenten. "Dat videoref Marchand aan de kant gezet is? Voor mij moest die mens zijn confituur niet van zijn boterham gepakt worden. De scheidsrechter was ook zeker niet in vorm, zijn assistenten ook niet. Ik word daar een beetje gelaten over. Er zijn al veel te veel grote fouten gebeurd. De ene keer luisteren ze naar een andere trainer en de andere keer luisteren ze naar de videoref, de ene keer hebben ze alles te zeggen en de andere keer zijn ze doofstom. Het verschil is te groot."

Poll: Was de schorsing overdreven?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024