'Vanhaezebrouck kan toch niet rekenen op cruciale basispion tegen Club'

'Vanhaezebrouck kan toch niet rekenen op cruciale basispion tegen Club'
Vrijdag 04 mei 2018 - 08:00   I  

Zondagnamiddag staat de titanenstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Voor Anderlecht de laatste kans om nog een gooi te doen naar de titel. Eenvoudig wordt het niet, want Club is ijzersterk in Jan Breydel.

Het is momenteel ook nog even afwachten op wie Vanhaezebrouck beroep kan doen en op wie niet. Najar lijkt terug en ook Onyekuru is stilaan fit genoeg om speelminuten te maken. Al komt de wedstrijd tegen Club wellicht net iets te vroeg. Voorin wringt het schoentje natuurlijk, al leek Teodorczyk klaar te zijn voor de ontmoeting met de leider.

Toch denken ze daar in Anderlecht anders over. Zij geven Teodorczyk liever de tijd om alles te verwerken en willen hem niet meteen voor de leeuwen gooien. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voorlopig is de spits ook nog niet terug uit Polen, dus het is voorlopig ook koffiedik kijken hoe Teo terugkeert. Een gemis is het wel, want eigenlijk is de Pool de enige optie op de 9. Ganvoula kon ook tegen Charleroi niet overtuigen.

Probleem op links

Dan is er nog de gapende leegte op links voor paars-wit. Saief is geschorst en Obradovic raakt misschien niet fit. Veel alternatieven zijn er niet meer voor Vanhaezebrouck. Ook Chipciu ligt in de lappenmand trouwens. Benieuwd hoe de trainer van paars-wit dat probleem zal oplossen.

 

Poll: Zal Teodorczyk spelen volgens u?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vanhaezebrouck  I   Teodorczyk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024