Coucke geeft belangrijke update over toekomst Vanhaezebrouck

Coucke geeft belangrijke update over toekomst Vanhaezebrouck
Vrijdag 04 mei 2018 - 09:30   I  

Hein Vanhaezebrouck heeft er zijn eerste - bijna volledige - seizoen als trainer van RSC Anderlecht opzitten. Hij had het de voorbije maanden allesbehalve makkelijk en even leek zijn stoel zelfs al te wankelen. Maar toch is kersvers voorzitter Marc Coucke van plan om langer door te gaan met Vanhaezebrouck.

"Of Hein ook volgend seizoen nog trainer van Anderlecht zal zijn? Ja. Dit was je makkelijkste vraag", lacht Coucke in een gesprek met RTBF. "Dat gerucht over het feit dat Hein en ik het niet goed met elkaar zouden kunnen vinden, is gewoon ridicuul. Ik ken een Amerikaan (doelt op Donald Trump, nvdr.) die in zulke gevallen vaak de term 'Fake News' gebruikt..."

"Weet je, zoiets wordt gelanceerd door één journalist die iets schrijft. Vier anderen nemen dat over, dan verschijnt het plots in de serieuze pers en voor je het weet gelooft iedereen dat het klopt", gaat Coucke verder. "Toen ik zag welke proporties dat gerucht aannam, heb ik mijn telefoon genomen en Hein opgebeld om hem te zeggen dat het leugens waren. Op den duur zou hij die geruchten ook nog geloofd hebben!"

Poll: Moet Vanhaezebrouck aanblijven als trainer?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024