Coucke daagt Club Brugge vlak voor topper nog uit: "Waarom?"

Coucke daagt Club Brugge vlak voor topper nog uit:
Vrijdag 04 mei 2018 - 11:22   I  

Anderlecht neemt het zondag op tegen Club Brugge in de wedstrijd van de laatste kans voor paars-wit. Als Club wint dan is het zo goed als zeker kampioen, maar bij winst van Anderlecht wordt het plots wel heel spannend.

Marc Coucke mocht normaal gezien geen vragen beantwoorden over de topper, maar dat deed hij op het einde van zijn persconferentie toch. Coucke gelooft erin dat Anderlecht die tweede plaats kan behalen, al denkt het toch dat Club Brugge nog moet oppassen. Club heeft een mindere periode van Anderlecht niet kunnen afstraffen en daarom doet Anderlecht ook nog steeds mee voor de titel. In Brugge zullen ze dus nerveus zijn zondag.

"Club Brugge heeft een fantastisch seizoen gespeeld", aldus Coucke. "Ze hebben het de laatste weken nagelaten om verder uit te lopen. De tweede plaats is voor ons erg belangrijk. Maar waarom is er zoveel aandacht? Omdat je nooit weet wat er gebeurt. Iedereen gaat nerveus zijn. En dat is goed, want enkele maanden geleden had niemand gedacht dat het nog spannend zou zijn."

Poll: Zijn ze in Brugge nerveus?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Coucke

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024