Standard kan geen kant meer op: "Contract met Preud'homme al getekend"

Standard kan geen kant meer op:
Vrijdag 04 mei 2018 - 13:32   I  

Sa Pinto doet het uitstekend bij Standard en haalt de beste resultaten van alle ploegen in play-off 1. De Portugees heeft bovendien de beker al op zak, maar toch wordt zijn positie in vraag gesteld. Preud'homme staat namelijk al klaar in de gang om over te nemen.

Het Laatste Nieuws vroeg Aad de Mos of Standard wel afscheid kon nemen van Sa Pinto, nadat die zo een goede reeks heeft neergezet bij Standard. De Mos vraagt zich dan ook af of Michel Preud'homme al een contract heeft getekend en dat Standard dus wel moet afscheid nemen van Sa Pinto.

"Sá Pinto is erin geslaagd om de boel weer in brand te steken. Hij brengt attractief voetbal en ze doen het prima in de play-offs. Wat ik mij dan afvraag: 'Is het contract met Michel misschien al getekend? En kunnen ze er niet meer onderuit? Het zou kunnen dat er afspraken gemaakt zijn tussen Venanzi en Preud'homme in een periode dat het minder goed ging met Sá Pinto en het team."

"Sa Pinto is de beste keuze"

Volgens Walter Meeuws heeft Standard geen poot om op te staan als het Sa Pinto zou ontslaan. "Neen, volgens mij niet. Als je ziet hoeveel drek hij over zich heen kreeg en hoe sterk hij er uitkwam. De spelersgroep staat nog voor 100 procent achter hem. Als dat niet het geval was, hadden ze hem allang geliquideerd. Het huwelijk tussen hem en zijn spelers lijkt me nog heel sterk. Niemand haalde meer punten sinds februari en in play-off 1 doen ze het beter dan alle andere teams. Dan is er op zich toch geen enkele reden om hem in vraag te stellen. Iedereen merkt dat zowel het publiek als de spelers het naar hun zin hebben op Sclessin. Voor mij is het voor Standard de beste keuze om met Sá Pinto verder te gaan."

Poll: Verdient Sa Pinto het om ontslagen te worden?

TAGS  I  Standard  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   Sa Pinto

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024