Hein legt druk nu al bij scheidsrechter: "Daar stel ik mij vragen bij"

Hein legt druk nu al bij scheidsrechter:
Vrijdag 04 mei 2018 - 14:27   I  

Vanhaezebrouck trekt zondag met Anderlecht naar Jan Breydel, waar het erg warm kan worden. Niet alleen geven ze warme temperaturen, maar ook de fans van Club zijn erop gebrand om het extra warm te maken in het eigen stadion.

Vanhaezebrouck vertelde vandaag op zijn persconferentie dat hij zich vragen stelt bij de vierde scheidsrechter, Frederik Geldhof. Die gaf als vierde scheidsrechter een penalty aan Club tegen Genk, maar vorige week zag hij die duidelijke overtreding op Gigot tijdens Gent-Standard dan weer niet.

 

“Ik denk dat Visser de eerste match van Club Brugge tegen Racing Genk in Play-Off 1 gefloten heeft. Daar is op het einde van de match een penalty gefloten maar niet door hem. Maar door de vierde ref. Vanop 50 meter. Dat is héél goed gezien zou ik zeggen. Toevallig is hij ook zondag de vierde ref. En toevallig was hij ook de vierde ref die tijdens Gent-Standard vanop 50 meter de catchgreep op Gigot niet heeft gezien. Dus daar stel ik mij wel wat vragen bij inderdaad. Maar ik hoop dat dit deze keer niet het geval is.”

Vertrouwen in Visser

In Visser lijkt Vanhaezebrouck (voorlopig) wel nog vertrouwen te hebben. "Ik denk dat Visser al goede wedstrijden gefloten, hij zou de match niet krijgen als hij niet goed was”ladus Vanhaezebrouck. “Ik denk dat er weinig twijfel is over het feit dat Delferière de beste ref is in België, maar die is er niet. Daaronder zitten héél wat jonge talentvolle scheidsrechters met ongeveer hetzelfde niveau", aldus Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Hebt u vertrouwen in de arbitrage?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024