Leko maakt zich nog populairder bij Club-fans net voor topper tegen RSCA

Leko maakt zich nog populairder bij Club-fans net voor topper tegen RSCA
Vrijdag 04 mei 2018 - 14:55   I  

Ivan Leko heeft er een heel goed seizoen opzitten met Club Brugge. Als hij binnen enkele weken de titel pakt heeft hij in zijn debuutseizoen als coach van blauw-zwart meteen onnoemelijk veel punten gescoord bij de trouwe aanhang.

In Brugge dragen ze Leko dan ook op handen. Als speler was hij al ontzettend populair en ook als coach blijft hij maar aan populariteit winnen. Leko spreekt heel veel talen, maar de taal van de fans beheerst hij als geen ander. Ook vandaag weer heeft hij de harten van heel wat fans sneller doen slaan.

Leko had namelijk een logische verklaring waarom Club zo goed is thuis. Zondag zal een delegatie Club-fans de bus opwachten aan het stadion, net zoals ze dat ook deden voor de vorige titelwedstrijd tegen Anderlecht. Indrukwekkend was dat toen en ook nu weer zal de opkomst gigantisch zijn.

"Beste fans van België"

Volgens Leko heeft Club dan ook gewoon de beste fans van België.  "De actie van de Club-supporters voor de spelersbus is mooi, maar de wedstrijd wordt gespeeld op het veld. Brugge is zo sterk thuis de afgelopen jaren omdat we de beste supporters hebben in België. De spelers spelen daarom thuis met een heel andere spirit", aldus Leko volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Heeft Club Brugge de beste fans van België?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Leko

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024