Vanhaezebrouck is razend: "Dit gaat er echt over!"

Vanhaezebrouck is razend:
Vrijdag 04 mei 2018 - 15:27   I  

Vanhaezebrouck heeft dit seizoen al enkele keren zelf flink uitgehaald naar zijn eigen spelers, maar de laatste tijd is hij opvallend mild geworden voor zijn eigen ploeg. Hij heeft duidelijk gewerkt aan zijn manier van communiceren, al blijft Hein wel Hein natuurlijk.

Door het uitvallen van Teodorczyk werd Ganvoula plots gebombardeerd tot eerste spits van Anderlecht en echt goed bracht hij het er niet van af. Toch nam Vanhaezebrouck het op voor zijn spits, want volgens de coach wordt er een veel te negatief beeld gecreëerd van Ganvoula. De jonge spits heeft wel degelijk talent volgens Vanhaezebrouck.

"Wat er over Ganvoula wordt geschreven is buiten proportie. Die reacties van ex-spelers ook. Ik zie hem altijd bezig op training en zie dat hij potentieel heeft. Hij is slechts 21 of 22 jaar. Het gaat er echt over. Ganvoula is ook niet onze eerste spits. Teodorczyk is onze eerste spits, Sylvère moet er staan als er iets met Teo gebeurd. Maar Ganvoula wordt behandeld als onze eerste spits in de analyses", aldus Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Is Ganvoula beter dan wat er over hem geschreven wordt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Ganvoula

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024