Verlaat Vanhaezebrouck Anderlecht voor een buitenlands avontuur?

Verlaat Vanhaezebrouck Anderlecht voor een buitenlands avontuur?
Vrijdag 04 mei 2018 - 15:36   I  

Met Hein Vanhaezebrouck haalde Anderlecht dit seizoen haar gedroomde trainer binnen. Vanhaezebrouck brengt leuk voetbal op de mat en is tactisch erg sterk. Bovendien bewees hij met AA Gent dat hij ook Europees een degelijk niveau haalt.

Toen Vanhaezebrouck AA Gent verliet vertelde hij dat Anderlecht eigenlijk de enige club was in België waarvoor hij Gent kon verlaten. Zeker in Vlaanderen, want een transfer van AA Gent naar Club Brugge zou hem niet in dank worden afgenomen in Gent. Toch is er ook nog een volgende stap, namelijk die naar het buitenland.

Volgens zijn assistent, Gino Caen, is Vanhaezebrouck daar wel degelijk goed genoeg voor. Alleen weet hij niet of hij die stap zal durven wagen, want de trainer van paars-wit is een familieman die liever niet te ver van huis is. “Hij is inderdaad de meester-tacticus waarvoor hij versleten wordt. Ieder detail is belangrijk. De meeste mensen kennen al zijn pappenheimers. Goed pressie zetten, aandacht voor de stilstaande fases... Hij zou het zeker ook in het buitenland kunnen waarmaken, maar hij is ook een familiemens die zich niet zomaar in een avontuur gaat storten", aldus Caen in Krant van West-Vlaanderen.

Poll: Kan Vanhaezebrouck het ook in buitenland maken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Caen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024