Dé zomertransfer? ‘Bale heeft akkoord met deze topclub’

Dé zomertransfer? ‘Bale heeft akkoord met deze topclub’
Vrijdag 04 mei 2018 - 16:33   I  

Gareth Bale ligt nog enkele jaren onder contract bij Real Madrid, maar toch lijkt er vroeger dan verwacht een einde te komen aan de samenwerking tussen de Welshe flankaanvaller en de regerende Champions Leaguewinnaar. De kans is groot dat Bale na afloop van dit seizoen naar een andere club verhuist.

Bale sukkelde de jongste seizoen meermaals met blessures en kwam bijgevolg niet vaak in actie. Áls de 28-jarige winger wél fit was, hield Real-trainer Zinédine Zidane Bale geregeld op de bank omdat hij niet het gewenste niveau haalde. Tel daar ook nog eens bij dat Bale niet in de bovenste schuif ligt bij het publiek van De Koninlijke, en je beseft al snel dat de situatie op den duur onhoudbaar wordt.

Na afloop van dit seizoen wil Real Madrid de man van 101 miljoen euro van de hand doen. Bale werd de voorbije weken en maanden met tal van clubs in verband gebracht, maar zou nu op weg zijn naar… Tottenham Hotspur. De club waar Bale groot werd is van plan om in de zomer fors te investeren en Bale zou dé topaankoop moeten worden.

Volgens Don Balon heeft Bale zelfs al een persoonlijk akkoord met The Spurs. Het is volgens het Spaanse medium enkel en alleen nog wachten op een akkoord tussen Tottenham en Real Madrid. Van een verrassende toptransfer gesproken, zeg…

Poll: Zou jij Bale graag terug bij Tottenham zien?

TAGS  I  Bale  I   Tottenham  I   Real Madrid

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023