Niemand blijft onbewogen na deze uitspraak van Leko over Sterchele

Niemand blijft onbewogen na deze uitspraak van Leko over Sterchele
Vrijdag 04 mei 2018 - 17:00   I  

Volgende week dinsdag is het exact tien jaar geleden dat François Sterchele om het leven kwam. Tijdens de topper tegen Anderlecht van aanstaande zondag zal Club Brugge daarom uitpakken met een speciaal eerbetoon voor de betreurde nummer 23. Ivan Leko, die destijds nog samenspeelde met Sterchele, blijft zijn oude makker herdenken.

“Elke wedstrijd is die 23e minuut iets speciaals voor mij”, aldus Leko tijdens zijn wekelijkse persbabbel. “Het verlies van Sterchele was het moeilijkste moment uit mijn spelerscarrière", voegde de Kroaat er nog aan toe. Het bewijst dat Leko een gevoelsmens is en altijd al een sterke band heeft gehad met Club Brugge. Zijn uitspraak over Sterchele laat dan ook niemand onbewogen.

Tijdens iedere thuiswedstrijd herdenken de Brugse fans Sterchele in minuut 23. Zondag zal het eerbetoon nog wat indrukwekkender zijn. Het Laatste Nieuws meldt dat Club in de Sterchele-minuut de reclame met ledverlichting even zal uitschakelen en een grote foto van de betreurde spits projecteren op verschillende schermen in het stadion.

Poll: Is het goed dat Club Brugge zondag voor een speciaal eerbetoon kiest?

TAGS  I  Leko  I   Sterchele  I   Club Brugge  I   Charleroi  I   Beerschot Wilrijk  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024