Messi houdt uitgaande transfer bij Barça tegen: ‘Hij moét blijven!’

Messi houdt uitgaande transfer bij Barça tegen: ‘Hij moét blijven!’
Vrijdag 04 mei 2018 - 17:29   I  

FC Barcelona kroonde zich onlangs tot kampioen van Spanje en dat zorgde uiteraard voor een feestje in Camp Nou. Al doet het feit dat de Catalaanse topclub voor het derde seizoen op rij in de kwartfinales van de Champions League strandde wel pijn…

Momenteel maakt het bestuur een grondige analyse van het eerste seizoen van trainer Ernesto Valverde. Het rapport van de trainer oogt overwegend positief, al moet hij zijn team volgend seizoen wel een belangrijkere rol op het Europese toneel laten vertolken.

Bij Barça zijn ze van plan om de huidige kern gericht te versterken en enkele overbodige spelers van de hand te doen. Het bestuur was van plan om reservedoelman Jasper Cillessen op de transferlijst te zetten, maar moest op die beslissing terug komen.

Zo hield sterspeler Lionel Messi het vertrek van de Nederlandse goalie tegen. De Argentijnse balvirtuoos is van mening dat Barcelona nood heeft aan twee goede doelmannen. Messi is tevreden over Marc-André ter Stegen, maar vindt dat ook Cillessen het prima doet. En dus mag de gewezen Ajax-doelman nog wat langer in Camp Nou blijven spelen.

Poll: Moet Cillessen bij Barcelona blijven?

TAGS  I  Messi  I   Cillessen  I   Barcelona

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024